____________________

Se hele programmet her

____________________

Så er programmet klar for dette års Sund i September.

Programmet indeholder mange spændende tilbud til alle aldersgrupper.

Som noget nyt kan alle få et cykeltur på DUO cykel med Cyklens Venner, få "smagsprøver" på hvad Nyttehaven tilbyder og for børnene i 1. og 2. klasser laves madpakkeværksted med kommunens diætist.

Traditionen tro har vi også et foredrag på programmet  og i år har vi fået fat i Charlotte Bøving, der er vært og læge i DR-2 programmerne “Lægen flytter ind" hos børn og deres familier, der er det mest sete DR2 program nogensinde. Charlotte vil fortælle sjove anekdoter fra programmerne, der i den grad viser, hvor lidt der skal til for at sende “helbredet på ret køl”… Og på bare 6 uger viser hun deltagerne og alle seerne, hvor lidt der skal til, hvis man bare gør “lidt” hver dag...

Vi byder også på det populære sundhedstjek i Sundhedshuset og DGI´s gymnastikkaravane for de 0-6 årige.

Kun for MÆND er der Fars Køkkenskole, hvor fædre (eller anden mand) med deres børn i 2.-4. klasse skal have gang i køkkenløjerne.

Det skaber glæde og begejstring for beboerne på Fanø Plejecenter at få besøg af mødre/fædre med deres babyer. Vi håber derfor, at der igen i år er mange, der vil aflægge et besøg og skabe glæde og ekstra liv på plejecenteret.

Der arbejdes ligeledes igen i år på et indgå et samarbejde mellem Fanø Skole og Fanø Plejecenter med henblik for forskellige aktiviteter for beboerne på Fanø Plejecenter.

Vi byder velkommen til en sund september.

 

De bedste sundhedshilsner
Fanø Kommune
Sundhed & Administration