DR1 er på vej med en ny sæson af Rigtige Mænd, og som noget nyt er alle danske mænd inviteret med på rejsen. 

Saml et hold og bliv en del af sjakket.

Som afrunding arrangerer Fanø Kommune i samarbejde med Fanø Skiklub, Fanø Boldklub, Fanø Badmintonklub og Fanø gymnastik og idræt "Rigtige Mænd Løbet" den 24. maj 2017.

Rigtige Mænd Løbet bliver afviklet samme aften og samme tidspunkt i hele landet. Løbet bliver det foreløbige højdepunkt i et forår, hvor mænd landet over har gjort god tv-underholdning på DR1 til en fælles lokal træningsoplevelse.

Det er første gang, at der i Danmark bliver arrangeret et mandeløb på samme dag og tidspunkt i hele landet, og det er en begivenhed, som Fanø Kommune gerne vil være en del af. Projektet åbner for mange muligheder for kommunen til at sætte fokus på sundheden hos de mandlige borgere.

Fakta om Rigtige Mænd Sjakket

  • Tv-programmerne om Rigtige Mænd bliver fra april 2017 vist på DR1 med fem nye håndværkere.
  • Fra den 1. marts 2017 kan alle mænd i hold af fem blive en del af et nyt og gratis digitalt træningsfællesskab Rigtige Mænd Sjakket på www.rigtigemænd.dk. Her træner mændene på lige fod med de rigtige mænd på tv, de bliver testet, får træningstips og udfordringer, og de kan konkurrere mod de andre mænd i træningsfællesskabet. Deltagerne kan finde holdkammerater på hjemmesiden, hvis de ikke har fulde hold på plads.
  • Den 24. maj 2017 afholdes det landsdækkende Rigtige Mænd Løb. Målet er, at løbet afholdes i alle landets kommuner i samarbejde med kommuner og lokale idrætsforeninger.
  • Efter Rigtige Mænd Løbet fortsætter det digitale træningsfællesskab Rigtige Mænd Sjakket, og der bliver sat nye mål og udfordringer frem mod næste år og næste Rigtige Mænd Løb i 2018.
  • Nordea-fonden støtter projekt Rigtige Mænd i 2017 og 2018.
  • Projektets samarbejdspartnere er Dansk Firmaidrætsforbund, MakeitBee Production, DR og Syddansk Universitet.

Læs mere på www.rigtigemænd.dk.

Yderligere oplysninger

Agnete Steffensen eller Lena Alber, Velfærdsforvaltningen, Fanø Kommune 76 66 08 67 / 76 66 08 61
Dan Hansen, projektleder, Dansk Firmaidrætsforbund 28 55 26 46
Tine Wickers, kommunikationschef, Nordea-fonden, 28 40 84 80