Byggeri på Storetoft

Fanø Kommune og Ungdomsbo samarbejder om at bygge 16 nye familieboliger på Storetoft på Fanø. Hertil ønsker Ungdomsbo i første omgang at finde og inddrage interesserede og boligsøgende medlemmer fra boligforeningens venteliste til en arbejdsgruppe. Boligerne vil stå færdige ved udgangen af 2017 og være indrettet særligt til børnefamilier i 3-4 rums boliger. Der vil være fokus på indretning, materialer, husleje og lave forbrugsudgifter (el, vand og varme).

Er du/I interesseret i at høre mere om dette byggeri og vil lægge lidt kræfter i 3-4 gruppemøder, bedes du rette henvendelse til Ungdomsbos lokale boligrådgiver Hanne Halkjær, hha@ungdomsbo.dk senest  tirsdag den 29. marts 2016.

Der vil blive udarbejdet en særlig venteliste til projektet, der vil gå forud for den almindelige venteliste. For at komme i betragtning til denne særlige venteliste, skal du være medlem af Boligforeningen Ungdomsbo og være aktiv boligsøgende. Er du ikke allerede medlem, kan du gå ind på Ungdomsbos hjemmeside www.ungdomsbo.dk og følge vejledningen. Du er også velkommen til at kontakte Hanne Halkjær.