Vær med når vi fejrer Frivillig Fredag

Traditionen tro fejrer Fanø Frivillig Fredag, og i år sker dette den 30. september.

Alle, der på den ene eller anden måde yder en frivillig indsats er inviteret til festlighederne, og programmet for dagen byder på både spændende inspiration, gode historier, og ikke mindst et dejligt måltid mad.

Inpsirationen vil Dorte Nørregaard , der er udviklingsleder i Center for Frivilligt Socialt Arbejde, stå for. Dorte vil, med afsæt i forskning og praksiserfaring fortælle om tendenser, erfaringer og finurligheder fra den frivillige verden og samarbejdet med kommunerne.

Ingen fest uden mad, og derfor vil der naturligvis også blive sørget for, at ingen går sultne hjem fra arrangementet. Menuen vil år blive kreeret af Wang, så mon ikke denne vil få et kinesisk præg.

Efter maden er det tid til at slå mave, og hvorfor ikke gøre dette til en god historie? Vi har inviteret historiefortæller Inger Lodberg, der fortæller historier ud fra udgangspunktet, at en god historie kan være med til at skabe øjenkontakt, nærvær, empati og magi i rummet.

Arrangementet afsluttes med uddelingen af Byrådets Initiativpris, hvor hele 13 personer i år er blevet indstillet til prisen. Byrådet vil på et lukket punkt på Byrådsmødet den 12. september beslutte hvem, der skal modtage den ærefulde pris.

Der er således ingen grund til at blive væk fra dette arrangement, som er Fanø Kommunes årlige tak til de mange frivillige, der hver dag sørger for, at Fanø er et dejligt sted at bo og leve – både for børn, unge, voksne og ældre.

Tilmelding nødvendig på bgpldl@fanoe.dk (alternativt på tlf.nr. 76 66 08 61).

Se programmet her: Program

Vel mødt!

Byrådet