Hvordan drømmer du om at bo?

Et åndehul 12 minutter fra Esbjerg. Vil du ud af byen, men alligevel ikke derud hvor det giver ekko at trække vejret. Nordby har meget af det, man er bange for at miste når man flytter fra byen, her er et hav af restauranter, shoppingmuligheder og lækre lokalprodukter, der er biograf og verdens bedste svømmehal (Vesterhavet).

Du kan gå på jagt, fange fisk i dine egne garn, plukke østers på vaden og alligevel have Esbjerg og en masse jobmuligheder 12 min væk, lige på den anden side. Eller du kan følge din drøm om at blive selvstændig! Med omkring 120.000 gæster om året er Fanø det perfekte vindue, hvis du går med en iværksætter i maven.

Tænk dig at kunne cykle på stranden en ganske almindelig hverdag efter arbejde, og på den måde føle at man lige pludselig får 2 timers ferie gratis forærende.

Det er så fedt herovre, og du er så velkommen!

Vi er ved at planlægge et nyt boligområde i den nordlige del af Nordby med udsigt til nordøens klitlandskab og Vadehavet med Esbjerg som baggrund.

Inden vi tegner på området vil gerne have dig og dine drømme med.

Hvad er din drøm, hvordan kunne du tænke dig at bo, hvis du skulle bo her?

Bofællesskab, dobbelthus, rækkehus, villa med stor have, villa lille have men stort fælles drivhus eller noget helt andet?

Vi afholder en workshop for interesserede tilflyttere d. 16 januar kl. 13-16

 

Vil du være med?

Send en mail til ab@fanoe.dk