Det er efterhånden blevet en tradition, at den sidste fredag i september måned står i frivillighedens tegn. Og således også i år, hvor Fanø Kommune endnu engang indbyder alle øens frivillige til et festligt arrangement fredag den 30. september kl. 16.30-19.00, hvor kommunen takker for de mange kræfter, der lægges i det frivillige arbejde på øen.

I 2015 blev Byrådets initiativpris på 20.000 kr. uddelt til to lokale ildsjæle – henholdsvis Bjarne Boel Berg, der i mere end 25 år har stået i spidsen for Nordby Antenneforening samt Linda Vesterbæk, der fungerer som frivillig leder af Nordby Sognearkiv.

Igen i år skal denne pris uddeles, og det sker på på baggrund af forslag fra borgerne, og alle er derfor velkomne til at indstille personer, foreninger eller organisationer, der på den ene eller anden måde har vist engagement i lokalsamfundet. – Se annoncen andetsteds, for en nærmere beskrivelse af prisen.

Ud over uddelingen af denne pris, vil der på frivillighedsdagen, vanen tro blive serveret lidt godt til ganen, ligesom der i løbet af de to en halv timer, arrangementet varer, vil være forskellige inspirerende og festlige indslag.

Fanø Kommune håber på at se rigtig mange af øens frivillige på denne festdag. Nærmere information samt program for dagen følger senere.