Reception

Reception i forbindelse med udgivelsen af jubilæumsskriftet

Den 10. juli inviterer Fanø Kommune, i samarbejde med Beredskabet på Fanø og Fannikerdagen, til reception i forbindelse med udgivelsen af jubilæumsskriftet, som Fanø Kommune har ladet producere som markering på 275 års jubilæet.

Til receptionen bydes på gratis rundstykker og kaffe, og alle er mere end velkomne til at deltage i et par, forhåbentlig, hyggelige timer, hvor vi dykker ned i nogle af historierne omkring frikøbet – er alle de gode fortællinger nu også sande, eller er der nogle, som blot er, ja gode historier? Det vil Per Hofman Hansen, som har været redaktør og medforfatter på skriftet give os et indblik i, ligesom borgmester Erik Nørreby med sin tale også vil benytte lejligheden til at byde velkommen til en festlig jubilæumsuge.

Trioen Det Yderste Hav byder på en lille smagsprøve af deres nye opsætning omhandlende frikøbet, som opføres i sin fulde længde mandag den 11. juli på Sønderho Kro.

Der vil naturligvis være mulighed for at købe jubilæumsskriftet (betaling med mobilepay eller lige penge – 75 kr.), som efterfølgende også kan rekvireres i udvalgte butikker på Fanø og i Esbjerg. Skriftet er rigt illustreret med nye tegninger af Bernd Hobohm, som bl.a. tidligere har udarbejdet Ribetapetet og Sønderhotapetet, og det vil således både være interessant for børn og voksne at gå på opdagelse i.

Til receptionen er øens erhvervsdrivende ligeledes inviteret til at præsentere evt. specielle jubilæumsprodukter.

Designer Gitta Foldberg er en af de erhvervsdrivende som har taget bolden op, og hun har således designet et nyt Fanø tørklæde Anno 2016. Også Jorun Lissen Lotte Fischer vil deltage med nogle af hendes flotte chokoladehyldest til Fanø i anledning af jubilæet. Kreationen blev første gang vist i forbindelse med Lissens afgangsprojekt som chokolatier, og indeholder bl.a. en fanøkone lavet i chokolade som er 50 cm høj og vejer ikke mindre end 15 kg.