Reception - jubilæumsskriftet

Den 10. juli inviterer Fanø Kommune, i samarbejde med Beredskabet på Fanø og Fannikerdagen, til reception i forbindelse med udgivelsen af jubilæumsskriftet, som Fanø Kommune har ladet producere som markering på 275 års jubilæet.

Til receptionen bydes på gratis rundstykker og kaffe, og alle er mere end velkomne til at deltage i et par, forhåbentlig, hyggelige timer, hvor vi dykker ned i nogle af historierne omkring frikøbet– er alle de gode fortællinger nu også sande, eller er der nogle, som blot er, ja gode historier? Det vil Per Hofman, som har været redaktør på skriftet give os et indblik i, ligesom borgmester Erik Nørreby med sin tale også vil benytte lejligheden til at byde velkommen til en festlig jubilæumsuge.

Trioen Det Yderste Hav byder på en lille smagsprøve af deres nye opsætning omhandlende frikøbet, som opføres i sin fulde længde mandag den 11. juli på Sønderho Kro.

Der vil naturligvis være mulighed for at købe jubilæumsskriftet, som efterfølgende også kan rekvireres i udvalgte butikker på Fanø og i Esbjerg. Skriftet er rigt illustreret med nye tegninger af Bernd Hobohm, som bl.a. tidligere har udarbejdet Ribetapetet og Sønderhotapetet, og det vil således både være interessant for børn og voksne at gå på opdagelse i.

Til receptionen er øens erhvervsdrivende ligeledes inviteret til at præsentere evt. specielle jubilæumsprodukter.

Receptionen finder sted søndag den 10. juli kl. 10-12 i Fannikerdagens telt på festpladsen ved havnen i Nordby.