Planlægningen af dette års Sund i September er i fuld gang.

Se programmet her

Programmet indeholder mange spændende tilbud til alle aldersgrupper.

Som noget nyt har vi lavet en ældremesse "Hold balancen - snyd ambulancen", hvor Fanø Kommune inviterer rollatorbrugere, dårligt gående og andre, der har brug for at få styr på balancen til en højskoleformiddag med kaffe, brød, fællessang samt mulighed for at besøge mange forskellige stande.

Traditionen tro har vi også et foredrag på programmet  og i år kommer Pernille Rosenkrantz-Theil kendt politikker og debattør. Pernille Rosenkrantz-Theil præsenterer i sine foredrag den gribende beretning om, hvordan stressen blev en faktor i hendes tilværelse. Hvad den betød for hende og hvordan hun kom videre.

Vi byder også på det populære sundhedstjek i Sundhedshuset og DGI´s gymnastikkaravane for de 0-6 årige.

Kun for MÆND er der igen Fars Køkkenskole, hvor fædre (eller anden mand) med deres børn i 2.-4. klasse skal have gang i køkkenløjerne. Denne gang er der fokus på madpakker.

Det skaber glæde og begejstring for beboerne på Fanø Plejecenter at få besøg af mødre/fædre med deres babyer. Vi håber derfor, at der igen i år er mange, der vil aflægge et besøg og skabe glæde og ekstra liv på plejecenteret.

Vi byder velkommen til en sund september.

 

De bedste sundhedshilsner

Fanø Kommune
Sundhed & Administration