Video: 35 sekunders præsentation af Fanø

Fanø har det hele, lidt til og meget mere!

35 sek. præsentation af Fanø

 

Folder: Flyt til Fanø

Fanø har det hele, lidt til og meget mere!

Store brede strande og vindblæste klitter. Charmerende stråtækte huse og udstykninger med plads til nybyggeri. Små forretninger der sælger de bedste lokale kvalitetsvarer samt et rigt og alsidigt kultur- og foreningsliv. Naturen, som breder sig over hele øen, ligger lige uden for døren og indbyder til at blive brugt. Fanø har det hele, lidt til og meget mere.

Flyt til Fanø

 

Brochure: Derfor bor vi på Fanø

Med brochuren ”Derfor bor vi på Fanø” ønsker Fanø Kommune at bidrage til at ”sælge” vores del af landet til de medarbejdere, som de sydvestjyske virksomheder forsøger at tiltrække fra andre dele af landet eller udlandet.

I folderen fortæller to tilflytterfamilier om, hvordan det har været at bosætte sig på Fanø, og hvordan valget har gavnet deres familieliv.

Derfor bor vi på Fanø

This is why we live on Fanø

 

Avisartikel "Flyt til"
Fanø er et dejligt sted at bo, og det er der heldigvis ofte nogle der opdager, så vi løbende får nye borgere til øen. Men her er altid plads til flere, og derfor er Fanø med i den nye udgave af "Flyt til". Avisen udgives af Berlingske Medier og distribueres med lokalaviserne i Region Midtjylland, Sydjylland samt via Berlingskes elektroniske nyhedsbreve.

I artiklen om Fanø kan du blandt andet møde Jan og Pia, der er flyttet til Fanø fra København og er blevet så glade for øen, at de har skrevet en bog om det. Og Rikke og Mark fortæller om deres oplevelser med at flytte fra det pulserende liv i London, til det mere rolige Fanø.
 

Avisartikel "Flyt til"