• AffaldOnline – ny selvbetjeningsløsning
  Er du i tvivl om, hvornår du får tømt dine forskellige affaldsbeholdere? Så kan du tilmelde dig vores SMS-service og få en påmindelse på SMS eller e-mail, inden vi kommer forbi. Du kan også skrive hvis din beholder ikke er blevet tømt eller ændre størrelse på din beholder, bestille en beholder til haveaffald, afmelde en beholder, eller melde hvis din beholder er gået i stykker. 
  www.fanoe.dk/borger/affald-og-genbrug/affaldonline
   
 • Høringsportal
  Få overblik over Fanø Kommunes høringer og tilladelser på kommunens høringsplatform. Foruden et godt overblik er det muligt at indsende et høringssvar samt oprette et abonnement, så du modtager besked ved fremtidige høringer og tilladelser.
  www.fanoe.dk/hoeringer-og-tilladelser  
   
 • BBR
  Som bygnings- eller boligejer er det dit ansvar, løbende at holde øje med at oplysninger i BBR er korrekte- Oplysningerne i BBR dækker bl.a. bygninger og boligers areal, beliggenhed, anvendelse, installationer f.eks. varmepumpe, mv.
  www.fanoe.dk/borger/byg-og-bolig/bbr
   
 • Ejendomsskattebillet
  Vurderingen af din bolig afgør, hvor meget du skal betale i ejendomsværdiskat og grundskyld. Se din ejendomsskattebillet.
  www.fanoe.dk/borger/byg-og-bolig/ejendomskat
   
 • FanøKalender.dk
  Hold dig opdateret på FanøKalender.dk - et samlingspunkt for alle de spændende arrangementer, der finder sted på Fanø
  www.FanøKalender.dk
   
 • Lån af projektor
  Som forening indenfor kultur- og fritidsområdet er det nu muligt at låne projektor mv. til dit næste arrangement. Skal I holde generalforsamling eller har I arrangeret et foredrag, hvor der er brug for en projekter, så er det nu muligt at låne den af Fanø Kommune. 
  www.fanoe.dk/borger/kultur-natur-og-fritid/leje-laan-af-lokaler